Koruyucu Aile Danışmanlığı Grup Psikoeğitim Programı

Eğitim İçeriği:

Aile danışmanlığı; aileye bir sistem olarak yaklaşan ve bu sistemdeki aksaklıkları çözmeye odaklanan bir psikolojik danışma yöntemidir.

Aileler; kimi zaman sorunlar karşısında kısır bir döngüye girmekte, aile yapısı ve aile bireyleri bu durumdan olumsuz etkilenmektedir.

2018 TÜİK verilerine göre, Türkiye’de yaklaşık 143 bin çift evliliğini sonlandırmıştır ve bu sayı her geçen yıl artmaktadır. Boşanmaların %38’i, evliliğin ilk 5 senesinde gerçekleşmektedir. Çiftler aile sistemine dâhil olduktan bir süre sonra, uyum sağlamada çeşitli güçlükler yaşayabilmektedir. Koruyucu grup aile danışmanlığı bu noktada, aile sistemini baştan inşa ederek sisteme uyumu artırmakta, grup içerisindeki diğer çiftlerle etkileşim içerisinde ortak sorunlar karşısında pratik çözüm önerileri sunmaktadır.                                                     

Koruyucu grup aile danışmanlığı programı aileler için, diğer danışmanlık modellerine kıyasla zaman olarak daha kısa ve maddi yönden daha ekonomiktir.  

Geleceğinize yatırım sadece “maddi” değildir, “eğitim” ise verimlisi…

 

  • Katılımcılar: Evlenme aşamasında olan çiftler, evli çiftler
  • Kontenjan: –
  • Belge:-
  • Eğitim Tarihi: 25 Şubat, 3 Mart, 10 Mart, 17 Mart Akşamları
  • Eğitim Saati: 18:30
  • Eğitim Ücreti: Tek Katılım: 413 TL KDV Dahil    Çift Katılım 590 TL KDV Dahil
  • Eğitim Yeri:  OLGU EĞİTİM MERKEZİ / Meşrutiyet Cad. 31/12 Kızılay Çankaya Ankara

Eğitimci:

Psk. Dan. Uygar Tunç Morkoç

TED Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu olan Uygar Tunç Morkoç, Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı yüksek lisans programı mezunudur. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR Terapisi, Şema Terapi Eğitimi ve Pozitif Psikoterapi Temel Eğitimi sertifika programlarını tamamlamıştır. Alanda aktif olarak danışan görmektedir.

Tarih

25 Şub 2020 - 17 Mar 2020
Expired!

Zaman

18:30 - 21:30

Konum

OLGU Eğitim Merkezi
OLGU Eğitim Merkezi
OLGU Eğitim Merkezi
Kategoriler

Eğitmen

PSK. DAN. UYGAR TUNÇ MORKOÇ
PSK. DAN. UYGAR TUNÇ MORKOÇ